Kosár : 0 Ft
Sport | Adatvédelem
Férfi Női Kiegészítők Márkák Újdonságok Akciók Sporteszközök
Adatvédelem PDF Nyomtatás E-mail

 

A Szolgáltató a Megrendelő adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló1992. évi LXIII. törvény rendelkezései, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § szakasza szerint jár el.

A Szolgáltató a Megrendelő által megadott adatokat kizárólag a szerződés teljesítése és a létrejött szerződés feltételeinek bizonyítása érdekében kezeli, tárolja.

A rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra.

A Szolgáltató a Megrendelő által rendelkezésére bocsátott adatokat, a fent meghatározottaktól eltérő célból - például elektronikus hirdetés, hírlevél küldése - csak az adatkezelés céljának, az adatkezelő személyének előzetes megadásával és a Megrendelő előzetes, célhoz kötött hozzájárulásával kezeli.

 

Szerzői jogok

Az webáruházban található termékek és márkanevek, termékképek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag segítség és információnyújtás céljából szerepelnek.

 

 


Rólunk | Vásárlási információk | Szállítás | Adatvédelem | Elérhetőségeink