Kosár : 0 Ft
Sport | Vásárlási információk
Férfi Női Kiegészítők Márkák Újdonságok Akciók Sporteszközök
Vásárlási információk PDF Nyomtatás E-mail

Fizetési információk

A vásárló az Interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, átutalásos számla ellenében (mely minden esetben a csomagban található), utánvéttel, a futárnak fizeti. A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is. Ezen felül a vásárlót nem terheli semmilyen plusz költség.
A weboldalon található árak bruttó árak!

A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében lehetősége van a regisztációra is illetve folyamatos értesítést kap az aktuális akcióinkról!

 

Ügyfélszolgálat

A rendelések feldolgozása és postára adása, vevőszolgálati feladatok végzése munkanapokon, hétfőtől-péntekig 8-16.00 óra között történik. Hétvégén és munkaszüneti napokon megrendeléseket nem dolgozunk fel. Ezen idő alatt beérkezett megrendelések feldolgozása postára adása a következő munkanapon történik.

 

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a sportworld.hu-hoz.
- Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
- Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.
- A termékért kiküldünk egy futárt, és legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
- A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is.
- Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a sportworld.hu nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
- Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
- Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
- Az elállási jog gyakorlására vonatkozó kormányrendelet:
17/1999.

 

 

 

 

 


Rólunk | Vásárlási információk | Szállítás | Adatvédelem | Elérhetőségeink